Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Σε ετοιμότητα και επιφυλακή η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή τέθηκαν - με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη – οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που εμπλέκονται στο σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών, λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου 21, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

«Η Π.Ε. Κιλκίς είναι σε επιφυλακή, διότι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών είναι αυξημένος. Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική για οποιοδήποτε συμβάν αντιληφθούν» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως «είμαστε στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων με κάθε τρόπο και κάθε δυνατότητα που έχουμε».

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα παραμένει κρίσιμο ως προς τις καιρικές συνθήκες που ευνοούν την έναρξη και ταχεία εξάπλωση των πυρκαγιών, γι’ αυτό και εφίσταται η προσοχή σε όλους τους πολίτες, να αποφεύγονται ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν ανάφλεξη πυρκαγιάς από αμέλεια.

Αναλυτικά οι οδηγίες της ΓΓΠΠ στον σύνδεσμο (https://bit.ly/3qOfhpG)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.