Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" (2/8/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Κολύμβηση στα καλύτερά της
Τα πολύχρωμα σκουφάκια δίνουν άλλον αέρα στο νερό, και οι κολυμβητές μας δείχνουν όλα όσα έχουν μάθει αυτούς τους μήνες. Από τα μικρότερα «Παπάκια» και «Δελφίνια» ως το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, η Κολύμβηση παίρνει τον βαθμό που της αξίζει στο Alexandros Sports Center.

Κλείστε και εσείς την δική σας θέση στα τμήματά μας στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Φαντασμαγορικά πάρτυ

Φαντασμαγορικά πάρτυ διοργανώνονται καθημερινά στον Παιδότοπο και στην πισίνα του Alexandros Sports Center. Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν τον χώρο, είτε της πισίνας, είτε του Παιδότοπου, την θεματική ενότητα της γιορτής, και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό του Αlexandros Sports Center. Κλείστε και εσείς τα δικά σας γενέθλια στο 23410 70313.

Καθημερινά παιχνίδι στα φουσκωτά

Στις 18.00 κάθε απόγευμα ο Παιδότοπος του Αλέξανδρου Κιλκίς ανοίγει και σας περιμένει για να παίξετε στα φουσκωτά, να "πατήσετε γκάζια" στα αυτοκίνητα και να επισκεφθείτε και την παιδική χαρά.

Οι γονείς μπορούν δίχως άγχος να αφήνουν τα τέκνα τους να διασκεδάζουν κάτω από την συνεχή επίβλεψη των στελεχών του Αλέξανδρου Κιλκίς, και να πίνουν το ρόφημά τους στο καφέ του Αθλητικού Κέντρου.

Αqua Fun όλες τις μέρες

Ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη, το θερμόμετρο αυτές τις ημέρες προβλέπεται πιο καυτό από ποτέ, και όλοι οι δρόμοι "οδηγούν" στο Alexandros Sports Center.

Aqua Fun από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ τα σαββατοκύριακα, και από τις 12 το μεσημέρι ως τις 16.00 το μεσημέρι τις καθημερινές. Στις δύο πισίνες διασκεδάζουμε κολυμπώντας, έχοντας συνεχώς την παρουσία ναυαγοσώστη.

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης με Aqua Fitness

Έπειτα από μια κουραστική μέρα, τι καλύτερο από το να αθληθείτε στο νερό; Άλλωστε πρόκειται για την πιο ευεργετική άσκηση που βοηθά σημαντικά τον ανθρώπινο οργανισμό, σας χαλαρώνει, και σας αναζωογονεί.

Aqua Fitness λοιπόν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ στο Alexandros Sports Center! Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 23410 70313.

Έριξαν αυλαία τα τμήματα Τεχνικής

Οι προπονήσεις Τεχνικής ολοκληρώθηκαν για την φετινή χρονιά την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Τα παιδιά διδάχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν τον έναν μήνα που διήρκησαν οι προπονήσεις τις βασικές αρχές της Τεχνικής, με ένα σύγχρονο προπονητικό πρόγραμμα, υπό την παρουσία τριών προπονητών.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη τους, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επίσημη έναρξη των προπονήσεων σε έναν μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.