Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ακυρώνεται η συναυλία Ρόκκου-Ασλανίδου και στο Κιλκίς


Χωρίς να ανακοινώσει τους λόγους, η διοργανώτρια εταιρεία παραγωγής της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου και της Μελίνας Ασλανίδου ακύρωσε σήμερα την εκδήλωση της Τετάρτης 4 Αυγούστου στην πόλη του Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου. 

Προηγήθηκε η ακύρωση της ίδιας συναυλίας στην Αλεξανδρούπολη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν αυτόματα οι ακυρώσεις όλων των εισιτηρίων και θα πραγματοποιηθούν οι επιστροφές χρημάτων. 

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία προπώλησης μπορούν να τα επιστρέφουν στα ίδια σημεία, ώστε να γίνεται η εξαργύρωσή τους. 

Αν και η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει επισήμως τους λόγους της ακύρωσης στο Κιλκίς, μαθαίνουμε ότι χρησιμοποιεί το πρόσχημα της πανδημίας για να καλύψει τα χαμηλά ποσοστά προπώλησης εισιτηρίων. 

Και αν όντως ίσχυε ως λόγος η γενικότερη επιδημιολογική κατάσταση, τότε δεν θα έπρεπε να ακυρώσει ολόκληρη την περιοδεία; Γιατί από ότι βλέπουμε στο πρόγραμμά της, οι συναυλίες εντός του Αυγούστου σε Χαλκιδική, Ηράκλειο και Λάρισα θα πραγματοποιηθούν κανονικά (τουλάχιστον προς το παρόν). Και πρόκειται για περιοχές όλες που βρίσκονται στο «πορτοκαλί» του επιδημιολογικού χάρτη, σε αντίθεση με το Κιλκίς που είναι στο «κίτρινο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.