Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

"Τα γενέθλια του Καραγκιόζη" απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς απόψε στις 21:00 θα κάνει τα γενέθλιά του ο Καραγκιόζης. Την παράσταση ανεβάζουν οι Θεατρικές Παραγωγές "Τεχνόκοσμος" σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή.

‘’Τα γενέθλια του Καραγκιόζη’’, μια παράσταση θεάτρου σκιών για όλη την οικογένεια, είναι ενταγμένη στο ‘’Πολιτιστικό Καλοκαίρι’’ του Δήμου Κιλκίς.

Η υπόθεση: Όλα έδειχναν πως η ημέρα των γενεθλίων του πρωταγωνιστή μας θα είναι χαρούμενη και χορταστική. Ένα άτυχο συμβάν όμως αλλάζει την ροή των πραγμάτων και ο λαϊκός ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλες περιπέτειες, καθώς και με την Βεζυροπούλα η οποία έχει την ίδια μέρα τα δικά της γενέθλια.

Μαθημένος όμως στα δύσκολα ο Καραγκιόζης καταφέρνει να περάσει υπέροχα και διασκεδαστικά μια αξέχαστη μέρα. Είστε όλοι καλεσμένοι…

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.