Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Διακρίσεις του Κιλκισιώτη Δημήτρη Παυλίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20

Δελτίο τύπου
"Αίαντα" Κιλκίς
Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον εκκολαπτόμενο αστέρα-αθλητή του "Αίαντα" Κιλκίς, Δημήτρη Παυλίδη, λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που ακολουθεί στο Ταλίν της Εσθονίας αλλά και στο Παγκόσμιο στην Κένυα τον Αύγουστο.

Στο Καυτατζόγλειο στάδιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (3/4-07) που φιλοξένησε τους σημαντικότερους αθλητές και αθλήτριες του πρωταθλήματος της σεζόν, ο νεαρός δισκοβόλος κατετάγη 2ος στέλνοντας τον δίσκο στα 54,80μ., αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης που προηγήθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Ο Δημήτρης προπονείται από τον πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τον συγχαίρει θερμά και του εύχεται πολλή και καλή επιτυχία για τη συνέχεια, καθώς το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

Επιπλέον συγχαίρει και τους συναθλητές του για τις διακρίσεις τους, Κώστα Μπουζάκη (1ο στα 57,68μ.) και Κώστα Γεννίκη (3ο στα 54,26μ.) και γενικότερα όλους τους συμμετέχοντες που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα μίμησης για όλα τα παιδιά που σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.