Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Το Γραφείο τουρισμού της Π.Ε Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

"Το Γραφείο τουρισμού της Π.Ε Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά στους εργαζόμενους της εταιρείας Alumil, τον Kυνηγητικό Σύλλογο Κιλκίς, τον Περιβαλλοντικό σύλλογο περιπατητών Κιλκίς, τον Φορέα διαχείρισης Κερκίνης (και Δοϊράνης), τους υπαλλήλους της Π.Ε Κιλκίς, τους εργαζόμενους του δημοτικού διαμερίσματος Δοϊράνης και όλους όσους συμμετείχαν στην εθελοντική δράση Καθαρισμού της λίμνης.

Η συμβολή τους στη δράση υπήρξε καθοριστική διότι συνέβαλαν στη συλλογή κατά προσέγγιση 6000 λίτρων πλαστικών και άλλα απορριμμάτων. 

Επίσης ευχαριστεί τα ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών για την διευκόλυνση της δράσης. Τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν τα μέγιστα στην ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και επίτευξης του στόχου της βιώσιμης ανάπτυξης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.