Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση για τα δύο νεοσύστατα Πειραματικά Σχολεία 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Προς τους αξιότιμους γονείς και κηδεμόνες
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς σε συνεργασία με τα δύο νεοσύστατα Πειραματικά Σχολεία 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς θα ενημερώσουν διαδικτυακά τους γονείς και κηδεμόνες της Γ΄ τάξης όλων των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Οικοδεσπότες – ομιλητές θα είναι οι Διευθυντές των δύο Σχολείων :

Δρ. Αικατερίνη Ρώσσιου Φυσικός - Πληροφορικής - Φιλόλογος &

Msc Αλέξανδρος Ταμουτσίδης Φυσικής Αγωγής.

Η τηλεδιάσκεψη σύνδεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/6/2021 στις 18:00, o σύνδεσμος επικοινωνίας θα είναι ο :

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/hristoforidisth

Στην ενημέρωση μπορούν να λάβουν μέρος εάν το επιθυμούν και οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου όλων των Γυμνασίων του Νομού Κιλκίς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στο Πειραματικό Γυμνάσιο έχουν ήδη ξεκινήσει από την Στ΄ τάξη όλων των Δημοτικών προς την Α΄ Γυμνασίου στην πλατφόρμα https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-protupo-peiramatiko-skholeio και διαρκούν από28/5/2021 έως και 17/6/2021.

Στην Α΄Λυκείου οι εγγραφές των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, αλλά και τωνλοιπών τάξεων Γυμνασίου & Λυκείου θα πραγματοποιηθούν κατά τα ειωθότα μέσω του συστήματοςhttps://e-eggrafes.minedu.gov.gr/# εντός του διμήνου Ιουνίου – Ιουλίου 2021 και μόλις αυτό ενεργοποιηθεί. Οι κενές θέσεις θα καλυφθούν με κλήρωση το Σεπτέμβριο 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου