Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς - 10/5/2021


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Από τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς ευχόμασθε σε όλους τους συμπατριώτες μας Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και ευόδωση όλων των στόχων του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά. Σύντομα όλη η περιπέτεια που βιώνει ο πλανήτης μας και εμείς να αποτελέσουν παρελθόν και να είναι μόνο μια ανάμνηση ως ένα κακό όνειρο. Το φως της Ανάστασης να μας χαρίζει ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη μα πάνω από όλα αδελφοσύνη. Θερμές ευχές.

Kαι φέτος παρά τις αντιξοότητες και τις έκτακτες περιστάσεις, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ως ΚΔΑΠ προσφέραμε στα παιδιά μας στον ΑΘΛΟ τις πασχαλιάτικες λαμπάδες τους. Μέσα σε κλίμα χαράς ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε το επόμενο ραντεβού μας να είναι στις ''ανοιχτές'' δομές μας, τους χώρους μας, όταν ασφαλώς το επιτρέψουν οι συνθήκες και η κατάσταση με την πανδημία.

Ταξιδεύοντας στον Κόσμο

Όπως ήταν φυσικό στα ταξίδια μας λόγω των Αγίων Ημερών του Πάσχα δεν υπήρχε άλλος προορισμός από το ΙΣΡΑΗΛ και τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΣ - Ναζαρέτ και Βηθλεέμ. Εκεί που χτυπά η καρδιά και ταξιδεύει ο νους κάθε Χριστιανού. Επίσης επισκεφτήκαμε τον Ναό της Αναστάσεως και τον Πανάγιο Τάφο, τον Γολγοθά και τον Ιορδάνη ποταμό όπου είχε βαπτισθεί ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός. Μια συνολική ταξιδιωτική πορεία στα βήματα του Υιού του Θεού.

Κατασκευές / Χειροτεχνία

Όμως δεν μείναμε στα ταξίδια αλλά απασχοληθήκαμε και στο μάθημα των κατασκευών με πολλά χρήσιμα πράγματα. Φτιάξαμε σουβέρ με ξυλάκια χειροτεχνίας, κορνίζα με καρδούλες για την γιορτή της μητέρας και μια κάρτα – στολίδι για τον προσωπικό χώρο μας με θέμα τις παπαρούνες, εικόνα που αποδεικνύει ότι βαδίζουμε στην καρδιά της Άνοιξης τώρα που η πλάση αναγεννάται και η γη μας προσφέρει ευωδιές και έναν πλούσιο καμβά χρωμάτων. Ιδανικά στοιχεία για να καταλάβουμε ότι ο δύσκολος χειμώνας και οι κακές καιρικές συνθήκες μπαίνουν στο χρονοντούλαπο καθώς πλησιάζει το αγαπημένο μας καλοκαίρι.

Ακόμη φτιάξαμε ένα παγώνι, μια φάρμα με πολλά ζωάκια και ένα παιχνιδιάρικο κοάλα.

Δε θα μπορούσε όμως να κλείσει μια ακόμη εβδομάδα χωρίς να περάσουμε σαν μια παρέα μέσω του διαδικτύου και ελπίζοντας σύντομα όλοι μαζί με φυσική παρουσία, ακούγοντας χρήσιμα παραμύθια που παρέχουν πολύ ουσιαστικά μηνύματα και διδάγματα στους μικρούς μας φίλους.

Οι πλέον κατάλληλοι Μύθοι του Αισώπου δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. Διαβάσαμε τα παραμύθια του γεωργού και του κυνηγού, του γεωργού και του δέντρου και για τέλος της εβδομάδας τι καλύτερο από την φυγή στην εξοχή με το παραμύθι το γουρούνι και τα πρόβατα.

Xριστός Ανέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.