Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Τσαλικάκης για Νοσοκομείο Κιλκίς: «Δίνει μάχη με αποφασιστικότητα και στο τρίτο κύμα»


Στο Νοσοκομείο Κιλκίς βρέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτριος Τσαλικάκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στους Διοικητές των 2 Νοσοκομείων, κάνοντας λόγο για άδικη κριτική εις βάρος τους. 

Μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα του Κιλκίς, ο κ. Τσαλικάκης ανήρτησε το ακόλουθο κείμενο: «Σήμερα Μ. Τρίτη πραγματοποίησα επίσκεψη στον Γεν. Νοσοκομείο του Κιλκίς. Μια επίσκεψη με συμβολισμό, σε ένα Νοσοκομείο της 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο πάλεψε πολύ δυνατά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και αυτή την στιγμή δίνει μια μάχη με αποφασιστικότητα και στο τρίτο κύμα. 

Στις διαδοχικές συναντήσεις με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανδρίτσο, τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ζάχαρη και τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρανικόλα, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του Νοσοκομείου. 

Οφείλω να σταθώ στην άδικη κριτική που δέχτηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν. Δύο άνθρωποι που από τις θέσεις ευθύνης και τον Νοέμβριο και τώρα, δεδομένων των συνθηκών και των προβλημάτων που έχουν όλα τα περιφερειακά νοσοκομεία, οργανώθηκαν γρήγορα και έδωσαν απαντήσεις σε πολύ δύσκολα θέματα. 

Κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη όσο σκληρή και να είναι. Κατέχουμε θέσεις ευθύνης και οφείλουμε να απαντούμε σε όλα. Αλλά οι προσβλητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί ήταν πέρα από τα όρια του ανεκτού. 

Σήμερα το νοσοκομείο του Κιλκίς, με την υπερπολύτιμη βοήθεια του Νοσοκομείου της Γουμένισσας, των ΚΥ Πολυκάστρου και Δροσάτου, με την ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με εξοπλισμό και οργάνωση στέκεται όρθιο και οδεύει προς την τελευταία ευθεία πριν τον τερματισμό. 

Στις συναντήσεις τόσο με την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, όσο και με τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου, ετέθησαν θέματα που αφορούν την προοπτική αποφόρτισης του νοσοκομείου αλλά και τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα. 

Ήδη η Διοίκηση με πλάνο-μελέτη το οποίο θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες, θα βάλει στο επίκεντρο την λειτουργία του νοσοκομείου με την νόσο COVID από το φθινόπωρο. 

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου, διαπίστωσα αυτό που άκουγα από φίλους και γνωστούς της περιοχής, την αμεσότητα, την φροντίδα, την σχέση του προσωπικού με τους πολίτες που προσέρχονται για το εμβόλιο και όχι μόνο. Μια σχέση που χτίζει την εμπιστοσύνη του πολίτη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.