Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Στα σύνορα της Ελλάδας κυματίζει περήφανα η γαλανόλευκη


Δελτίο τύπου 
Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Από την ακριτική Δοϊράνη στο βόρειο άκρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα σύνορα της Ελλάδας, η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, την εθνική επέτειο την οποία τιμούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σε όλη την οικουμένη.


Το σύμβολο υπό τη “σκέπη” του οποίου ο Ελληνισμός προχωρά στο μέλλον με δύναμη, μία σημαία 3,60 επί 2,40 μέτρα, εμβαδού 8,64 τ.μ. κυματίζει από σήμερα -με μέριμνα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς - στο πρώην στρατιωτικό φυλάκιο της Δοϊράνης στα σύνορα Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας, εκεί όπου βρίσκεται το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου που βρίσκεται υπό τη μέριμνα της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

«Η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα, θυμίζοντας σε όλους τις ηρωικές προσπάθειες των προγόνων μας για την προάσπιση της ελευθερίας του έθνους και των ιδανικών της πατρίδας μας που έμειναν στην ιστορία της ανθρωπότητας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης. 

Το “παρών” έδωσαν ο προϊστάμενος του τελωνείου Δοϊράνης Ευθύμιος Χριστοφορίδης, ο υποδιοικητής του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Σάββας Κεσίδης, ο υπάλληλος του τελωνείου Δοϊράνης Ηρακλής Χατζηαδαμίδης, ο εφημέριος του παρεκκλησίου, π. Χριστόδουλος ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Νίκος Γρηγοριάδης και υπηρεσιακά στελέχη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.