Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με το Σωματείο Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, κκ. Γρίβα Κωνσταντίνο και Στέλιο Σιάκκα με αφορμή το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις λαϊκές αγορές.


Τα προβλήματα που τονίστηκαν αφορούν το νέο καθεστώς αδειών και την διαχείριση των λαϊκών αγορών από ιδιώτες και όχι από τους δήμους αλλά και την ανεπάρκεια των μέτρων για την πανδημία, η οποία έχει επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές. Επίσης, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την αφαίρεση των αδειών από πωλητές και παραγωγούς.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, ξεκαθάρισε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την είσοδο των ιδιωτών σε όλους τους τομείς είναι έκδηλος δημιουργώντας πολλές στρεβλώσεις. Επίσης, επανέλαβε την πρόθεση της για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.