Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

"Καλό σου ταξίδι παππού Ανέστη..."


Δελτίο τύπου Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 80 ετών, ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, αγνός φίλαθλος του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα και επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Νικολαΐδης Ανέστης. 

Η ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά του στον σύλλογο αποτέλεσε παράδειγμα για όλους μας. Το 2004 για πρώτη φορά απένειμε, με δική του πρωτοβουλία, αναμνηστικό έπαθλο στον πρώτο σκόρερ της ομάδας. 

Έκτοτε ακολούθησαν άλλες τρεις φορές μέχρι και την αποχώρησή του από τα διοικητικά. Η καθιέρωση του αναμνηστικού επάθλου στον πρώτο σκόρερ της κάθε περιόδου, με την ονομασία ''ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ'', αποτέλεσε θεσμό για τον σύλλογο. 

Σε ευχαριστούμε για την αγάπη που μας έδωσες, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες και για όλες τις φορές που σε χρειαστήκαμε και ήσουν κοντά μας. 

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ας αναπαύσει ο θεός την ψυχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.