Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ο Α. Βεργίδης ευχαριστεί θερμά γιατρούς, προσωπικό και διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Ορθοπαιδικής Κλινικής, για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα, καθώς και για την ευγένεια, την επιστημονική τους κατάρτιση και την φροντίδα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Ο Θεός να τους δίνει δύναμη στο έργο τους, ιδιαίτερα υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας.

Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ορθοπαιδικής Κλινικής, όπως και των υπολοίπων κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, επιτελεί σιωπηρά το έργο του, διατηρώντας το επαγγελματικό του ήθος, με άψογη συμπεριφορά και αξιοπρέπεια, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα του.

Επίσης, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και φίλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.