Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Αναμενόμενα πετυχημένη η 28η Αιμοδοσία της "Τράπεζας αίματος" Άσπρου - Αξιοχωρίου

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Αθανασιάδης
Την Κυριακή 7/2/2021 στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 28η εθελοντική αιμοδοσία, των μελών της «τράπεζας αίματος» Άσπρου – Αξιοχωρίου.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγο του COVID-19, για την ασφάλεια των προσερχόμενων και με την άψογη συνεργασία του συνεργείου αιμοληψίας του τμήματος αιμοδοσίας του Ν.Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς.

Προσήλθαν δεκάδες εθελοντές και από αυτούς στο διαθέσιμο χρόνο των 2,5 ωρών αιμοδότησαν 24, ανάμεσα τους 4 νέα μέλη που ανέβασαν τον αριθμό μελών της τράπεζας σε158.

Τα αιμοδοντήσαντα μέλη:

Από Άσπρο:

1. Γιαννούλα Βασιλειάδου

2. Βάσω Βουζελάκη

3. Γιώργος Κ. Γεωργιτσάρας

4. Γιώργος Ευαγγελινός

5. Ντίνα Κυριαζίδου

6. Σταύρος Μάγγος

7. Βασίλης Μανεάδης

8. Παναγιώτης Μπόρας

9. Δούκας Παπαδόπουλος

10. Λευτέρης Παρασκευάς

11. Απόστολος Πελτέκης

12. Φάνης Σταματάκης

13. Μπουρίμ Τζόλι

14. Γιάννης Σαρχόσης

Από Αξιοχώρι:

1. Ευμορφία Αργυριάδου

2. Γιώργος Βονίδης

3. Γιώργος Φλώρος

4. Δημήτρης Ψαρράς

Από Πολύκαστρο:

1. Χρήστος Δελαρούδης

2. Γιώργος Μαυρίδης

3. Βάϊος Κεχαγιάς

Από Καστανά:

1. Δημήτριος Κωστούλας

2. Θεόφιλος Τσοπανίδης

Από Γέφυρα:

1. Αδάμ Αδαμίδης

Ο υπεύθυνος συντονισμού της Τράπεζας κ. Βασίλης Αθανασιάδης και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων «Ανατολική Ρωμυλία» Άσπρου, κ. Νίκος Πετρίδης και «Αμυδών» Αξιοχωρίου κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Ν.Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς την κα. Αρετή Κόνιαρη (ιατρό) την κα Άννα Κωτσαρή και κο. Αντώνη Κάλφα για την άψογη συνεργασία τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις κυρίες Βάσω Βουζελάκη, Σταυρούλα Γιαννακίδου, Σουμέλα Γρηγοριάδου (Καστανάς), Μαρία Γιώρτσου, Ζωή Δελησταύρου, Γεωργία Ζαβουδάκη, Πανωραία Καλαϊτζή, Λίνα Καριοφυλλίδου, Κυριακή Μενεξιά, Μαρία Μπρόβα, Χρυσούλα Πάναλη, Γεωργία Τσιτουρούδη και τους κυρίους Παναγιώτη Μαυρομάτη, Γιώργο Παναγιωτίδη (Σ-Μ), Γιάννη Σιάννα, Χαρτοματσίδη Ηλία και Σάκη Χαμουρούδη (τυπογραφείο) για την πολύτιμη βοήθεια τους και τις προσφορές τους.

Και για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άσπρου κα Σταυρούλα Γιαννακίδου για την πολύτιμη βοήθεια της καθόλη την διάρκεια της αιμοδοσίας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.