Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Μπράβο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς!


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Τα καλά αλλά και τα κακά που συμβαίνουν στην πόλη μας πρέπει λέγονται και να προβάλλονται. Τώρα είναι η σειρά των καλών ειδήσεων. Σήμερα το πρωί 2 Φεβ 2020 περπατώντας προς τα παλιά νεκροταφεία, είδα τυχαία ένα συνεργείο από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. 

Μου έκαναν εντύπωση.

Υποδειγματικοί, εργατικοί, ταπεινοί.

Σπάνιο φαινόμενο στις ημέρες μας.

Φεύγοντας λίγο αργότερα από τα νεκροταφεία, τους είδα να συνεχίζουν με κατεύθυνση τους 15 Μάρτυρες. Ανεβαίνοντας προς Κιολαλία στο τέρμα της οδού Σκρα στην πλευρά του Στρατοπέδου Καμπάνη είδα άλλο συνεργείο που μάλλον επισκεύαζαν κάποιο κάδο αν κατάλαβα. 

Δυστυχώς δεν τους φωτογράφησα, αλλά θα με θυμούνται αφού τους κοιτούσα λίγο επίμονα. Λίγο πιο πέρα έκπληκτος βλέπω ξανά δυο άλλες κοπέλες που σκούπιζαν και καθάριζαν το δρόμο! 

Σκέφτηκα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Από που ξεφυτρώνουν; Ίσως και να υπήρχαν κι άλλα συνεργεία που δεν είδα, αλλά τι σημασία έχει; 

Σημασία έχει πως κάποιοι προσπαθούν να σουλουπώσουν την πόλη μας. Θεωρώ πως το επόμενο στοίχημα πρέπει να είναι ο καθαρισμός από τα απαίσια, ρυπαρά, αισχρά γκράφιτι που υπάρχουν σε κάθε τοίχο και τοιχάκι του Κιλκίς. 

Συγχαρητήρια και πάλι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.