Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

(Video) Κοινή περιοδεία προέδρου ΕΛ.Γ.Α Ανδρέα Λυκουρέντζου και Γ. Γεωργαντά στο νομό Κιλκίς

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) Ανδρέας Λυκουρέντζος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 το Κιλκίς, έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή του Νομού, Γιώργο Γεωργαντά. 

Ο κύριος Λυκουρέντζος, μαζί με τον Υφυπουργό Γ. Γεωργαντά πραγματοποίησαν περιοδεία, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων, στα χωριά ΣΣ Μουριών, Καλλιρόη, Πολύπετρο και Νέα Καβάλα. 

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ και ο Γιώργος Γεωργαντάς, ενημέρωσαν τους καλλιεργητές για τις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε να πληρωθούν οι ζημιές που έχουν υποστεί οι παραγωγοί σταφυλιών ποικιλίας “crimson“ έως τον Ιανουάριο του 2022 και οι παραγωγοί ροδιάς, μέσα το πρώτο τρίμηνο του 2022. 

Επιπλέον, έγινε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούν τις καλλιέργειες του Νομού και τις προοπτικές τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.