Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Μήνυμα στήριξης στον υποψ. πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο

Υπογράφουν 13 υποψήφιοι σύμβουλοι της ΔΕΕΠ Κιλκίς*
Μια εβδομάδα πριν τη γιορτή της ΝΔ, τις εσωκομματικές εκλογές 2021, η μεγάλη πατριωτική παράταξη και ο πιο ισχυρός πολιτικός οργανισμός της χώρας ειναι έτοιμος να διδάξει και πάλι μαθήματα δημοκρατίας.


Η ΝΔ, το κομμα του Εθνάρχη Κ. Καραμανλή, που λίγες ημέρες πριν γιορτάσαμε τα 47α γενέθλια από ιδρώσεώς της, είναι παρούσα και έτοιμη να εκλέξει τα νέα τοπικά στελέχη της, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Να εκλέξει τους ανθρώπους που επιτελούν το τεράστιο έργο, το βαρύ φορτίο και την μεγάλη αποστολή τους, την επικοινωνία δηλαδή του μηνύματος της κυβέρνησης και του κόμματος στην ελληνική κοινωνία

Στην γιορτή αυτή της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021, καλούμε όλες και όλους τους φίλους της ΝΔ, που έχουν τακτοποιήσει την εγγραφή τους, να προσέλθουν στις κάλπες εκλέγοντας τους εκπροσώπους τους σε ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ και ΠΑΙΟΝΙΑΣ και τους ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ αντιπροσώπους του Κιλκίς.

Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ για Πρόεδρο τον ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, για να κρατήσουμε ψηλά την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ όπως όλα αυτά τα χρόνια πράξαμε όλοι μαζί, επιτυγχάνοντας να συμπεριληφθεί η Οργάνωση μας, στις κορυφαίες νομαρχιακές πανελληνίως, όπως η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος έχει πολλάκις γνωστοποιήσει.

Όλοι μαζί για να πάμε ακόμη πιο ψηλά την ΕΛΛΑΔΑ και τη ΝΔ.

Υπογράφουν

ΑΙΔΑΡΙΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΑΚΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.