Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, πραγματοποίησε σήμερα, συνάντηση εργασίας, με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς υπογράμμισε, κατά τη συνάντηση, την ανάγκη ενίσχυσης των Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού, ανάγκη επιτακτική για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών τόσο στους μεγάλους ορεινούς όγκους Μπέλλες, Πάϊκο και Κρούσια όσο και στις αγροτικές περιοχές.

Η ενίσχυση των πυροσβεστικών υπηρεσιών θα δράσει επίσης καθοριστικά και στην κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω την κίνησης εκατομμυρίων αυτοκινήτων στο δίκτυο της ΠΑΘΕ αλλά και στον υπόλοιπο Νομό.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς ζήτησε από τον Αρχηγό να λάβει τα παραπάνω στοιχεία υπόψη κατά την ετήσια κατανομή του πυροσβεστικού προσωπικού για το επόμενο έτος, προκειμένου επιχειρησιακά να υπάρχει άμεση κάλυψη ολόκληρης της ΠΕ Κιλκίς.

Ο Αρχηγός δεσμεύθηκε να αξιολογήσει τα δεδομένα και να προχωρήσει, με βάση την αξιολόγηση αυτή, σε δράσεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς ευχαρίστησε τον Αρχηγό για τη συνεργασία ενώ, τέλος, τον συνεχάρη για την τεράστια συμβολή του στη συνολική αναβάθμιση του Σώματος.

Δείτε video από τη συνάντηση του κ. Γεωργαντά με τις Διοικήσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς, πριν από λίγες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.