Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Δημοπρατήθηκε η μελέτη για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Αξιούπολης


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκε η «ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ» με εκτιμώμενη συνολική αξία σύμβασης: 59.586,76€.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου έχει ως στόχο τη διατήρηση και προβολή της αισθητικής και ιστορικής αξίας του και βασίζεται στο σεβασμό προς την αρχική του υπόσταση και τα αυθεντικά του στοιχεία.

Το έργο αφορά στην συντήρηση και κυρίως στην ενεργειακή αναβάθμιση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στον οικισμό Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτίσματος θα συμβάλει στη συνολική αναβάθμιση του κτιρίου, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην βελτίωση των συνθηκών εσωκλίματος του κτιρίου.

Επίσης, στόχος της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου είναι, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των αντίστοιχων εκλυόμενων ρύπων, η επίδειξη των ποικίλων δυνατοτήτων ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων και η ανάδειξη της υποδειγματικής λειτουργίας τους.

Η μελέτη θα εκπονηθεί στις εξής φάσεις:

- Έλεγχος Αρχιτεκτονικής Μελέτης Αποτύπωσης

Αρχιτεκτονική Οριστική Μελέτη

Οριστική Μελέτη Η/Μ Εγκαταστάσεων

Μελέτη ΚΕΝΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.