Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Μαθήματα ζωγραφικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής περιμένει για άλλη μια χρονιά τα παιδιά για όμορφες εικαστικές εμπειρίες και ταξίδια στο χρώμα και στο σχέδιο.

Η Κική Βέλκου, αγαπημένη αξία και παρουσία στην Τέχνη για άλλη μια χρονιά θα ταξιδέψει τα απιδιά στα μυστικά της εικαστικής δημιουργικής γραφής.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη, 5.00 με 6.30 και 6.30 με 8.00 στην ανακαινισμένη αίθουσα ζωγραφικής της Τέχνης.

Η Κική Βέλκου είναι νηπιαγωγός, Συντονίστρια Εκπαίδευσης στην Δυτική Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση του Δ.Π.Θ., υποψήφια διδακτόρισσα στο τμήμα νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. δραστηριοποιείται στην τέχνη κοντά τριάντα χρόνια. Χαρακτικά της έχουν συμπεριληφθεί στο λεύκωμα των χαρακτικών της Τέχνης Κιλκίς, έργα της περιλαμβάνονται στην συλλογή της Πινακοθήκης της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στην Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Ροδόπης και σε ιδιωτικές συλλογές. 

Έχει συμμετάσχει σε περιοδικές εκθέσεις Ελλήνων Καλλιτεχνών της Βόρειας Ελλάδας και σε εκθέσεις ντόπιων καλλιτεχνών στο νομό Κιλκίς.

Η Κική Βέλκου δραστηριοποιείται σε διάφορους φορείς όπως στο παιδικό μουσείο Θεσσαλονίκης, μουσείο Κομοτηνής, αρχαιολογικό μουσείο Κιλκίς, στην Πινακοθήκη Κιλκίς, ως εμψυχώτρια αφήγησης παραμυθιών, θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικής έκφρασης.

Έχει την ευθύνη του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής προωθώντας την εικαστική έκφραση των παιδιών ηλικίας 4-8 ετών με την χρήση επεισοδίων κουκλοθεάτρου, τεχνικών αφήγησης παραμυθιών και θεατρικού παιχνιδιού. Έργα των μαθητών της διακρίνονται κάθε χρόνο στον Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής ζωγραφικής Nova Zagora.

Εγγραφές: Από την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 5 με 9 μ.μ. στα γραφεία της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20), τηλεφωνικά ίδιες ημέρες και ώρες στο 23410 – 24217 ενώ μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση texni-kilkis@hotmail.gr

Σας περιμένουμε.

Σε όλα τα καλλιτεχνικά εργαστήρια θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων, όπως αυτές κάθε φορά θα δίνονται και πάντα σ
ε σχέση με την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη και στη χώρα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.