Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

"Δήμαρχε Κιλκίς, σ' ευχαριστούμε για τη δημιουργία χώρου εναλλακτικών αθλημάτων..."


Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Κιλκίς σχετικά με τη δημιουργία χώρου εναλλακτικών αθλημάτων

Εμείς, η άτυπη "Ομάδα εναλλακτικών αθλημάτων Κιλκίς", θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον δήμαρχο Κιλκίς κύριο Δημήτριο Κυριακίδη, ο οποίος, ανταποκρινόμενος στην επιστολή που του είχαμε αποστείλει (Δείτε ΕΔΩ) σχετικά με τη δημιουργία skatepark στην πόλη του Κιλκίς, μας κάλεσε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στο γραφείο του, προκειμένου να μας ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνάντηση που είχαμε, μας επεσήμανε πως στην μελέτη ανάπλασης του λόφου Κιλκίς συμπεριλήφθηκε, κατόπιν του αιτήματός μας, η κατασκευή skatepark σύγχρονων προδιαγραφών. Επίσης μας παρουσίασε και τα εν λόγω σχέδια με τον συγκεκριμένο χώρο.

Χαιρετίζουμε αυτήν την εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα, και πραγματικά ελπίζουμε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον η πόλη μας να διαθέτει έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο εναλλακτικών (και όχι μόνο) αθλημάτων.

Υπογράφουν
Βασίλειος-Στέργιος Κολιούσκας
Μύρων Θεοδωρίδης
Αχιλλέας Βασιλειάδης
Ανδρέας Κωτσαρής
Θέμης Σαλτσίδης

10 σχόλια:

  1. Είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο ότι η πρωτοβουλία νέων ανθρώπων αντιμετωπίστηκε από τον Δήμαρχο με σοβαρότητα και άμεσες ενέργειες. Ας ελπίσουμε ο γενικότερος σχεδιασμός για την ανάπλαση του Λόφου του Αγίου Γεωργίου να γίνει πραγματικότητα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τίτλος είναι λάθος. Δεν δημιουργήθηκε ο χώρος, απλώς εγκρίθηκε η κατασκευή του skatepark για μελλοντική δημιουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά για την υπομονή τους και στο πρόεδρο της πολης που δίνει ευκαιρείς στους νέους για την ενασχόληση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ελπίσουμε ότι το σχέδιο ανάπλασης του Λόφου θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν..Ο λόφος ,το ομορφότερο φυσικό στολίδι της πόλης,θα αγαπηθεί πολύ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη η αρχη. Αναμενουμε με μεγαλο ενδιαφερον και την υλοποιηση του εργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η νέοι μπορούν να κάνουν πολλά, αρκεί να προσπαθήσουν και να θέτουν συνεχώς νέους στόχους. Ελπίζουμε στην άμεση υλοποίηση του έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι πρέπει να γίνεται, οι πολίτες καταθέτουν το αίτημα, αυτό εξετάζεται από τη Διοίκηση και αν είναι λογικό και εφικτό ικανοποιείται. Μπράβο στα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάτι καλό ακούσαμε και σήμερα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ευχάριστες εξελίξεις, ελπίζουμε το skatepark να είναι αποτέλεσμα αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και να υπάρχει η επιλογή του καλύτερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπίζω να γίνει γρήγορα ώστε να το χαρούν και τα παιδιά που έκαναν το αιτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.