Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Η ταινία Νοmadland στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

Η ταινία Νοmadland στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς στις 16, 17, 18 & 19 Αυγούστου στις 21:30.

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Chloé Zhao «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ» (Νοmadland) με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με 4 πλέον Όσκαρ Frances McDormand, κυριάρχησε στην 93η τελετή των Όσκαρ κερδίζοντας 3 βραβεία, εκείνο της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και του Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων, έχει ήδη κερδίσει 2 Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλυτερης Ταινίας, το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας και το βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern (Frances McDormand) πακετάρει το Van της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. 

Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδα Chloé Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων», συμπεριλαμβάνει τους αληθινούς νομάδες Linda May, Swankie και Bob Wells ως μέντορες και συντρόφους της Fern στην εξερεύνηση του απέραντου τοπίου της Αμερικανικής Δύσης.

Σκηνοθεσία: Chloé Zhao
Πρωταγωνιστούν: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May.
Διάρκεια : 107'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.