Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Συγκινητική η βοήθεια των Κιλκισιωτών στους πυρόπληκτους της Αττικής και Εύβοιας

Μαθήματα αλληλεγγύης παρέδωσαν οι πολίτες του Κιλκίς συμπαραστεκόμενοι με κάθε πρόσφορο τρόπο στο δράμα των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Στο προσκλητήριο του Δήμου Κιλκίς για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών κινητοποιήθηκαν αμέσως η Εκκλησία, πολίτες, επιχειρήσεις, κοινωνικοί φορείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του τόπου μας προσφέροντας από το υστέρημά τους ότι ζητήθηκε: τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, sleeping bags, είδη ρουχισμού, είδη ατομικής υγιεινής, φαρμακευτικό υλικό, ζωοτροφές για τα αδέσποτα αλλά και για τα σταβλισμένα ζώα. 

Χαρακτηριστικό της ευαισθητοποίησης του κόσμου είναι το γεγονός ότι σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης των μεγάλων ποσοτήτων με είδη πρώτης ανάγκης, προσέρχονταν ακόμη πολίτες και άφηναν μπροστά στο φορτηγό δέματα με τρόφιμα, ρούχα και νερά.

Το φορτηγό μετέφερε την ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Κιλκίς στο Σχηματάρι για να διατεθεί στη συνέχεια στους πυρόπληκτους της Αττικής και της βόρειας Εύβοιας.

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί δημοσίως όλους τους δημότες του, τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, τις Κοινότητες Ευκαρπίας και Πεδινού, τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ‘’Φαίδων’’, τις επιχειρήσεις Βιομηχανικά Σφαγεία Α.Ε., Medical Shop Kilkis, Bonjour Cafe, Lab Cafe, τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Κιλκίς, το Σύλλογο ‘’Ανάσα Ευαισθησίας’’, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ‘’Ηλιακτίδα’’, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Μάρκου, Ευκαρπίας, Λαοδικηνού, Καμπάνη, Πεδινού και τους Αθλητικούς Συλλόγους ‘’‘Αθλο’’ Κιλκίς, ‘’Κούπα’’ Κιλκίς, ‘’Οτάριο – Σύλλογος Αριστοτέλης’’ , ‘’Ηρακλή’’ Αργυρούπολης, ‘’Κεραυνό’’ Βάθης, ‘’Δόξα’’ Βαπτιστή, ‘’Αναγέννηση’’ Πλαγιάς, τους Προσκόπους του Κιλκίς και τους Φίλους του Bike Bros για τη συγκινητική τους ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.