Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Μικρό και όμορφο πανηγύρι στο Πεδινό Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Ένα μικρό και όμορφο πανηγύρι οργάνωσε η τοπική Κοινότητα Πεδινού 15 Αυγούστου 2021 στην πλατεία του χωριού στα πλαίσια των εκδηλώσεων που συνεχίζονται "Δεκαπενταύγουστος 2021".

Από νωρίς άρχισε ο κόσμος να γεμίζει την πλατεία με μια καλή και ήρεμη διάθεση σε σχέση των δυσάρεστων γεγονότων που αφήνουν πίσω και σκορπούν θλίψη και απογοήτευση. Μεγάλη η συμμετοχή των παιδιών. 

Χάρηκαν το σιντριβάνι που φρόντισε να διορθώσει έγκαιρα το συνεργείο του Δήμου Κιλκίς μετά από ζημιά που προκάλεσε άθελά του κάτοικος του χωριού. 

Ένα μεγάλος μέρος της οργάνωσης ήτανε αφιερωμένο στα παιδιά τα οποία "ψαρεψαν" με το παιχνίδι που δεν επιλέχθηκε τυχαία. Τα μεγαλύτερα από αυτά ζωγράφισαν την εκκλησία του χωριού. 

Οι ζωγραφιές τούς θα εκτεθούν στο πνευματικό κέντρο του Ναού μετά από πρόταση του Ιερέα. Επίσης παιδιά με ποδήλατα έκαναν αγώνες διασκεδάζοντας τα ίδια και τους γονείς. 

Τέλος το σουβλάκι έπαιξε τον δικό του ξεχωριστό ρόλο με το μεράκι του προέδρου και κατοίκων εθελοντών που αυξάνονται στο χωριό Πεδινό και κάνουν ότι μπορούν να προβάλλεται και να διατηρεί το χωριό μια καθαρή, δημιουργική και αξιοπρεπή εικόνα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.