Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Εμπνευσμένες ζωγραφικές δημιουργίες από τα παιδιά του Α’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κιλκίς


Οι προσλήψεις αγνών συναισθημάτων που κυλούν με χαρά και δύναμη στην παιδική ψυχή, η οικογένεια, η φιλία, η αγάπη, εκφράσθηκαν με χαριτωμένες ζωγραφιές που εκτέθηκαν χθες το απόγευμα στον υπαίθριο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Τα νήπια του Α’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κιλκίς, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους Βούλα Παναγιωτίδου, αποτύπωσαν τα συναισθήματά τους στο χαρτί με τεράστιες χαμογελαστές φιγούρες, ζωγραφισμένες με πινέλα και οι δημιουργίες τους ζωντάνεψαν με παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια που επιμελήθηκε η ομάδα της Baguetterie, πλαισιούμενη από τη Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και τη Νταβίνα Φλωρεντίν. Η όμορφη λιλιπούτεια ζωγραφική και μουσική γιορτή εμπλουτίστηκε με μουσικοκινητικές και εικαστικές δραστηριότητες.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δημήτρης Θεοδωρίδης, εκπαιδευτικοί και γονείς περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης, εντυπωσιασμένοι από τον αισθαντικό τρόπο έκφρασης των μικρών ζωγράφων, που αξιοποίησαν παραγωγικά την τέχνη της ζωγραφικής όλη την προηγούμενη σχολική χρονιά!

Η έκθεση θα λειτουργήσει και σήμερα στον προαύλιο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης από τις 18:00 έως τις 20:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.