Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο ‘’Λούκα’’ ξαναέρχεται στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

Από τις πλέον επιτυχημένες επιλογές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου της φετινής σεζόν η ταινία ‘’Λούκα’’, τρυφερή και συνάμα διασκεδαστική, συγκίνησε το παιδικό κοινό που αιτήθηκε, όπως συμβαίνει πάντα με όλες τις ποιοτικές παραγωγές, την επανάληψή της.

Ο Δήμος Κιλκίς ανταποκρίνεται θετικά στην πρόταση και οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν ξανά στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημητρίου Ζωηρού’’ τις περιπέτειες του Λούκα και του φίλου του Αλμπέρτο στο παραθαλάσσιο χωριό της ιταλικής Ριβιέρας!

Με ώρα έναρξης στις 21:00 ο Λούκα επαναπροβάλλεται στο Θερινό Κινηματογράφο την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση

Ο Λούκα είναι ένα τερατάκι που ζει στον βυθό μαζί με τους γονείς και τη γιαγιά του. Περνάει τις μέρες του ως βοσκός ψαριών και συλλέγει αντικείμενα που έχουν χαθεί από τους ανθρώπους, αφού κρυφή επιθυμία του είναι να βγει κάποια μέρα στη στεριά. Όταν τα καταφέρνει, γνωρίζει τον Αλμπέρτο, ένα άλλο αγόρι που σύντομα αποδεικνύεται πως είναι επίσης ένα θαλάσσιο τερατάκι. 

Οι δυο τους γίνονται καλοί φίλοι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Οι γονείς του Λούκα δεν αργούν να ανακαλύψουν πως εκείνος βγήκε στη στεριά και για να τον τιμωρήσουν αποφασίζουν να τον στείλουν μακριά. Έτσι οι δύο φίλοι αποφασίζουν να πάνε προς την πόλη και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν μία βέσπα που θα τους πάει σε μακρινά μέρη, μακριά από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.