Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Διαβάστε το διήγημα «Το εκλογικό αποτέλεσμα» στην Ιστοσελίδα της Ειδομένης


Δελτίο τύπου ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας Ειδομένης 

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδα της Ειδομένης ανακοινώνει την νέα ανάρτηση με θέμα την φιλοξενία του δεύτερου διηγήματος μιας τριλογίας με τίτλο η πυξίδα έδειξε.

Η συγγραφέας Ειρήνη Γεωργιάδου-Λειβαδά, με το πρώτο διήγημα της τριλογίας και με τίτλο «Το χωριό της ελπίδας» μας ταξίδεψε στα χωριά της Ελληνικής υπαίθρου που ερημώνουν. Μάλιστα μας παρουσιάζει την λύση και γεννιέται η ελπίδα για την αναστροφή της στάσιμης πορεία τους.

Το δεύτερο διήγημα έχει τίτλο «Το εκλογικό αποτέλεσμα» και ασχολείται με τις παρασκηνιακές διαδικασίες που καθορίζουν το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών. Είναι ένας καθρέφτης της μικρής κοινωνίας των χωριών μας που δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα. Η όλη προσέγγιση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Τα δύο αυτά βιβλία μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα μας (www.idomeni.gr) στην «Γωνιά του Συγγραφέα», όπου μαζί με τα υπόλοιπα έργα, πλαισιώνουν την μοναδική ψηφιακή μας βιβλιοθήκη.

Καλή ανάγνωση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.