Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ματαιώνεται η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κιλκίς


Τη ματαίωση της ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κιλκίς για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την επιθετική έκθεση τουCovid – 19 αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στην τακτική του συνεδρίαση την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Το σώμα αποδέχθηκε την εισήγηση του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης Γιώργου Μπαλάσκα στην οποία εκτίθενται ως αποτρεπτικά επιχειρήματα για τη διοργάνωσή της:

- η ελλειμματική εμβολιαστική κάλυψη η οποία ποσοστιαία βρίσκεται χαμηλότερα από το επιτρεπόμενο όριο (50%).

- ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορvνοϊού σε συνάρτηση με τον συνωστισμό που δεν μπορεί να αποφευχθεί σε τέτοιες περιπτώσεις παρά τα όποια λαμβανόμενα μέτρα.

- η αδυναμία διαχείρισης του όγκου των επισκεπτών κυρίως κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

- η πιθανή συμμετοχή εκθετών και από περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

- η ανάγκη μείωσης του κινδύνου μετάδοσης του Covid -19 και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Το ίδιο σκεπτικό κυριάρχησε και στην ομόθυμη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε για το συγκεκριμένο θέμα ενώ πλειοψηφική ήταν η απόφαση της Κοινότητας Κιλκίς.

Ανάλογες οικονομικές – εμπορικές διοργανώσεις έχουν ακυρωθεί σε αρκετές περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.