Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Η κωμωδία «Κρουέλα» στο Θερινό Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η απόλυτη Κωμωδία του 2021 «Κρουέλα» για τέσσερις προβολές στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Δημήτριο Ζωηρό.

To οριτζιν στόρι της Κρουέλα ντε Βιλ. Πιο στιλάτο απ' ότι χειραφετημένο. Με την Εμα Στόουν και την Εμα Τόμσον σε επική μονομοχία στιλ και female power.

Αν ήθελε κάποιος να χαρακτηρίσει την «Κρουέλα» ως ταινία, δεν θα έπεφτε έξω αν έλεγε ότι δεν είναι απαραίτητα ένα prequel των «101 Σκυλιών της Δαλματίας», αλλά περισσότερο μια ταινία η οποία εμπνέεται μεν από το μύθο αλλά χαράζει μια δικιά της ανεξάρτητη πορεία.

Την σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Κρεγκ Γκιλέσπι και το σενάριο αναλαμβάνει ο Τόνι ΜακΝαμάρα. Βρισκόμαστε στο Λονδίνο του 1970 και η πανκ ροκ επανάσταση είναι στο απόγειο της. Η νεαρή Εστέλλα, ένα ορφανό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και αιχμηρό ένστικτο επιβίωσης, ονειρεύεται να αναδειχθεί σε διάσημη σχεδιάστρια μόδας. Μια μέρα, το ταλέντο της γίνεται αντιληπτό από τη θρυλική φασιονίστα και υστερικά σικ, Βαρόνη φον Χέλβμαν. Η σχέση τους θα πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα και αποκαλύψεις που θα αναγκάσουν την Εστέλλα να ενστερνιστεί τη διαβολική πλευρά και να μεταμορφωθεί στην άγρια, στιλάτη και εκδικητική Κρουέλα.

Η ταινία, φετινής παραγωγής, θα προβληθεί από Δευτέρα 9 έως Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 21:30 στη δροσερή γωνιά του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’.

ΗΠΑ, 2021
Παραγωγή: Αντριου Γκαν, Μαρκ Πλατ, Κρίστιν Μπερ
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι
Σενάριο: Ντέινα Φοξ, Τόνι ΜακΝαμάρα
Φωτογραφία: Νικόλας Καρακατσάνης
Μοντάζ: Τατιάνα Σ. Ρίγκελ
Μουσική: Νίκολας Μπριτέλ
Πρωταγωνιστούν: Εμα Στόουν, Εμα Τόμσον, Τζόελ Φράι
Διάρκεια: 134 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.