Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Τα ζώα της ζούγκλας έκαναν επίσκεψη στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιρινού προγράμματος έφτασε στο τέλος της και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids τα «επισκέφθηκαν» ζώα της ζούγκλας. Αυτή ήταν η θεματική των ημερών, με τα παιδιά να εντυπωσιάζουν με τις σχετικές δημιουργίες τους. 

Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού οι δομές γέμισαν από παιδιά ήδη από τις πρώτες ημέρες. Γονείς και παιδιά εμπιστεύθηκαν τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids για μια ακόμα καλοκαιρινή σεζόν, γνωρίζοντας ότι κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Μιλώντας για τις δραστηριότητες αναλυτικά, στη ζωγραφική οι μικροί καλλιτέχνες έφτιαξαν καδράκια με τα αγαπημένα τους ζώα, αλλά και μια μεγάλη αφίσα με το σαφάρι στη ζούγκλα, η οποία διακοσμεί πλέον τη δομή. Στη δημιουργική γραφή τα παιδιά άφησαν ελεύθερη τη φαντασία τους, γράφοντας τις δικές τους ιστορίες της ζούγκλας με πρωταγωνιστή το βασιλιά των ζώων, το λιοντάρι. 

Ακόμη, εικαστικές δημιουργίες ετοιμάστηκαν από τα παιδικά χεράκια σχετικές με τη θεματική, οι οποίες έγιναν διακοσμητικά αντικείμενα για τις τζαμαρίες των δομών μας. Από τις δράσεις δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα καλοκαιρινά θέματα, μιας και βαδίζουμε ήδη στον Ιούλιο. 

Ψαράκια, μπουρμπουλήθρες, φύκια και καράβια ετοιμάστηκαν από τα παιδιά στις ώρες των εικαστικών. Λαχταριστοί ανανάδες φτιάχτηκαν για διακοσμητικά και πίνακες ζωγραφικής μεγάλων ζωγράφων με θέμα την παραλία κλήθηκαν να αντιγράψουν οι μικροί φίλοι των δομών. Τα παιδιά δημιούργησαν και τα δικά τους κολιέ και είναι πλέον έτοιμα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Και φυσικά μετά από τόσο παιχνίδι και εκπαιδευτικές δράσεις τη σκυτάλη πήρε η μαγειρική. Οι μικροί σεφ σήκωσαν τα μανίκια τους και με κύριο συστατικό την αγαπημένη όλων σοκολάτα, έφτιαξαν τα δικά τους μπισκότα αλλά και μπισκοτο-σάντουιτς. Έτσι έμεινε ευχαριστημένη κάθε πεινασμένη κοιλίτσα.

Στις αθλητικές δραστηριότητες ακόμη περισσότερα παιδιά συμμετείχαν στις προπονήσεις της ενόργανης με τα τμήματα να μεγαλώνουν. Στο καράτε οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον και στη ζούμπα ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές χορογραφίες των μικρών αθλητριών. Τα παιδιά εκτονώθηκαν και στις δράσεις του “survivor kids” και εκφράστηκαν με μουσική και κίνηση στη διάρκεια της μουσικοκινητικής αγωγής.

Το καλοκαίρι προβλέπεται θερμό και οι δραστηριότητες των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids πρωτοποριακές και γεμάτες νέες εμπειρίες για τα παιδιά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.