Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Η γαλλική κωμωδία "Μαμά από το Πουθενά" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 9.30 με τη γαλλική κωμωδία «Μαμά από το Πουθενά / Momo» των Βίνσεντ Λομπέλ, Σεμπαστιάν Τιερί.

Μια κωμωδία με υπέροχους πρωταγωνιστές και έξυπνο εύρημα.

Ο κύριος και η κυρία Πριού είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι εξηντάρηδων, κομψό, ευκατάστατο, με μια καλοζυγισμένη, ευχάριστη ζωή. Αυτή η ισορροπία ανατρέπεται εκ βάθρων, όταν τους προσεγγίζει επίμονα ο Πατρίκ, ένας κωφάλαλος νεαρός. Παρότι ο Πατρίκ μιλά τόσο μπερδεμένα που ο κύριος Πριού αδυνατεί να τον καταλάβει, η αποκάλυψη του Πατρίκ είναι ξεκάθαρη: ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος τους, τον οποίο εγκατέλειψαν όταν ήταν τεσσάρων κι έχει επιστρέψει, γεμάτος αγάπη, για να τους γνωρίσει τη γυναίκα που θα παντρευτεί. 

Οι Πριού είναι σίγουροι ότι δεν έχουν κάνει παιδί, μόνο που η κυρία Πριού βλέπει το μητρικό της ένστικτο να ζωντανεύει - μια κι ανέκαθεν ήθελε να γίνει μητέρα - και στον Πατρίκ βρίσκει το γιο που της στέρησε η ζωή. Μήπως, λοιπόν, είναι πράγματι δικός της;

Την ταινία φωτίζει η παρουσία της Κατρίν Φρο, έτοιμης να γεμίσει την κυρία Πριού με συναίσθημα και αγωνίες και, φυσικά, ο Κριστιάν Κλαβιέ που είναι απολαυστικός από μόνος του, μια διαρκής πηγή γέλιου.

Ο Κλαβιέ με το ρόλο του πατέρα στο “Θεέ μου τι σου Κάναμε”, μία από τις πιο επιτυχημένες γαλλικές κωμωδίες την τελευταία δεκαετία έχει αφήσει εποχή και έχει αγαπηθεί από τους φίλους του γαλλικού και μη κινηματογράφου.

Η Φρο, αναγνωρισμένη για το ταλέντο της, κέρδισε βραβείο Σεζάρ το περασμένο έτος για την ερμηνεία της στο “Μαργκερίτ”, το οποίο ήταν μια σημαντική καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό.

Γαλλία, Βέλγιο
Σκηνοθεσία: Βίνσεντ Λομπέλ, Σεμπαστιάν Τιερί
Σενάριο: Σεμπαστιάν Τιερί, Πασκάλ Αρμπιγιό
Μουσική: Μισέλ Τορντζμάν, Μαξίμ Ντεσπρέζ
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ («Θεέ μου τι σου κάναμε» «Αστερίξ», ) Κατρίν Φρο, Σεμπαστιάν Τιερί, ΠασκάλΑρμπιγιό
Διάρκεια: 85 λεπτά

Τετάρτη και Πέμπτη 4 και 5 Αυγούστου, ώρα 9.30 οι δρόμοι οδηγούν στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό για μεγάλες απολαύσεις με όμορφες παρέες!

Μασκούλες μην ξεχάσετε.

Στις προβολές θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων και την αποφυγή της διασποράς του covid 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.