Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Πετυχημένη η θρακιώτικη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου "Ανατολική Ρωμυλία"


Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου "Ανατολική Ρωμυλία"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7 η Θρακιώτικη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου "Ανατολική Ρωμυλία". 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Σταυρούλα Γιαννακίδου, το σύμβουλο Απόστολο Πελτέκη καθώς και όλο το τοπικό συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Επιπλέον τη Δημοτική αρχή και κυρίως το Δήμαρχο κ. Κώστα Σιωνίδη και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Συμεωνίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή και φυσικά τον κόσμο που παρευρέθηκε και που στηρίζει κάθε φορά τις δράσεις μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΠΟΣΑΡ κ. Μαρία Ασανιώτου καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου που εκπροσωπήθηκε από τους κ. Δώρα Σκοδραμούδη, κ. Γιάννη Σιδηρόπουλο, κ. Δημήτρη Δραγανίδη και κ. Μιχάλη Μπαλγκουρανίδη. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν με τους εκπροσώπους τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς "Η Μπάμπω" με την κ. Γεωργία Σωτηρόγλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφειοχωρίου "Ο Άγιος Γεώργιος" με τον κ. Γιάννη Σούρλα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδά "Τα Αναστενάρια", το Ιερό Ίδρυμα "Η Λειβαδίτσα", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αξιοχωρίου "Αμυδών" με τον πρόεδρο κ. Άγγελο Αναστασιάδη και την κ Χριστίνα Δουλγέρη. 

Και φυσικά ευχαριστούμε τους εξαίρετους μουσικούς που μας χάρισαν αυτή τη μαγική βραδιά κ. Νίκο Μποζόγλου, κ. Γιάννη Μαυρίδη και κ. Αλεξάνδρα Γουγουλάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.