Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Όταν η αλαζονεία λησμονεί, ή αλλιώς απολογισμός δύο ετών κυβέρνησης ΝΔ"


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο κυβερνητικός απολογισμός σε ένα νομό από την τοπική οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος είναι χρήσιμος, αν διαθέτει το χαρακτηριστικό του πολιτικού πολιτισμού.

Όταν ξεκινάς με τη φράση «ανίκανη προηγούμενη κυβέρνηση» σημαίνει, ότι δεν σέβεσαι το κύριο χαρακτηριστικό του δημοκρατικού πολιτεύματος που είναι η συνέχεια του κράτους, δεν θέλεις να θυμάσαι τα δισεκατομμύρια που άφησαν πίσω τους οι «ανίκανοι» του ΣΥΡΙΖΑ, και απλά φοβάσαι τη σύγκριση.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό.

Ο συντάκτης του αλαζονικού απολογισμού, στην προσπάθειά του να λιβανίσει το πρόσωπο του μοναδικού τους βουλευτή, λησμονεί σκοπίμως να αναφερθεί στη συμβολή των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, γυρνώντας το γαλάζιο ρολόι στην εποχή του «κατόπιν ενεργειών μου». Τακτική, την οποία ακολούθησε και ο βουλευτής, αλλά και Υφυπουργός της κυβέρνησης, στον “ πανηγυρικό” του απολογισμό.

Ωφέλιμη θα ήταν μία ταπεινή στάση από τους εκπροσώπους της Δεξιάς, όταν δύο χρόνια απολογισμού μετρούν απώλειες ανθρώπινων ζωών και η οικονομία, ύφεση, από δικές τους πολιτικές επιλογές, που ούτε καν το πολιτικό θάρρος δεν έχουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Εμείς δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη γαλάζια οπισθοδρόμηση, και θα χαιρετήσουμε κάθε έργο ωφέλιμο για το νομό Κιλκίς και τη χώρα, έχοντας τη δύναμη να αναγνωρίσουμε τη συμβολή ημέτερων και μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.