Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021

Ομιλία στο δάσος Πεδινού με θέμα "Παιδί και οικογένεια"


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Ομιλία με θέμα "Παιδί και οικογένεια" οργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Πεδινού σε συνεργασία με κατοίκους εθελοντές στο όμορφο και γνωστό δάσος που έχει το χωριό.

Ο ομιλητής και συντοπίτης ο γιατρός οικογενειακός ψυχοθεραπευτής /και παιδοψυχίατρος Ιωάννης Γκαϊντατζής ο οποίος καθήλωσε τον κόσμο σε ένα πολύ ιδιαίτερα επίκαιρο πρόβλημα που αφορά την σημερινή οικογένεια στο θέμα της επικοινωνίας.

Εστίασε την "μοναξιά" που αντιμετωπίζει σήμερα το παιδί με αποτέλεσμα να είναι η οικογένεια ανήμπορη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μέσα στα επίπεδα που εξελίσσεται από την αρχή που ξεκινάει να δημιουργείται και στην συνέχεια μέσα σε αυτό.

Πρότεινε λύσεις στις οποίες ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον με ερωτήσεις και πήρε απαντήσεις απόλυτα τεκμηριωμένες με την γνώση που έχει ένας ειδικός επιστήμονας όπως είναι ο Ιωάννης ο 
Γκαϊντατζής.

Το δάσος που επέλεξε ο ίδιος ο γιατρός για να γίνει η συνάντηση έπαιξε ένα ξεχωριστό ρόλο στην ψυχολογία και πρότεινε περισσότερη επικοινωνία με την φύση.

Την εκδήλωση έκλεισε με νοσταλγικές νότες παίζοντας κιθάρα και φυσαρμόνικα ο Λάζαρος Λαζαρίδης γνωστός σε "βράδια με παρέα" για την υπέροχη μουσική και τα τραγούδια που γράφει ο ίδιος ανάσα ζωής και πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου