Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (17/7/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Μια ακόμη εβδομάδα πέρασε ευχάριστα στους χώρους μας στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς. Μέσα στις σύγχρονες και ιδανικές δομές μας και πιστοί στο κεντρικό μας σύνθημα ''Και μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε'' είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε χρήσιμα πράγματα στα παιδιά μας.


Με πολλές κατασκευές και μαθήματα ζωγραφικής φτιάξαμε εξαιρετικές δημιουργίες που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι ακόμη.

Κάκτοι και μπαλαρίνες από ανακυκλώσιμα υλικά πραγματικά ''έργα τέχνης'' και για αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας φίλους. Όπως επίσης και οι μοναδικές φούστες που κατασκεύασαν τα παιδιά από φίλτρα καφέ. Δεν είναι υπέροχα;

Στο μάθημα της γεωγραφίας αφιερώσαμε το χρόνο μας στο Μεξικό την γνωστή μας χώρα της Κεντρικής Αμερικής και διδαχτήκαμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το κράτος αυτό. Κουλτούρα, ιστορία, ιδιαιτερότητες, χρήσιμα στοιχεία για την προέλευση των κατοίκων της κ.α. πολλά.

Παράλληλα όμως στο πρόγραμμα μας είχαμε γυμναστική, σκάκι και επιτραπέζια παιχνίδια, κουκλοθέατρο. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο στολισμός που κάναμε όλοι μαζί στη δομή του ΚΔΑΠ Άθλος στο Χέρσο. 

Όπου τα παιδιά, οι μητέρες τους και εμείς διακοσμήσαμε με τις ζωγραφιές και πολλές κατασκευές βάζοντας τα σε εμφανή σημεία της δομής και κάνοντας τον χώρο ακόμη πιο όμορφο και πιο ευπαρουσίαστο. Mπράβο σε όλες και όλους μας.

Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ είμαστε εδώ. Να η ευκαιρία, μην κάθεστε, απλώς δηλώστε τη δική σας συμμετοχή στην ψηφιακή φόρμα που ακολουθεί:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ :
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN.../viewform

Επίσης μπορείτε να κάνετε τις εγγραφές σας τώρα στα έξι σημεία μας :

1. 25ης Μαρτίου 32 Κιλκίς

2. 21ης Ιουνίου 43 Κιλκίς

3. 21ης Ιουνίου 1 Κιλκίς

4. Περικλέους 20 Κιλκίς

5. Χέρσο Κιλκίς

6. Αμύντα 25 Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης

Και επιπλέον καλέστε στα τηλέφωνα μας 2341076305, 76465, 76416 / κινητά: 6942409447, 6937303974, 6984121826.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.