Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 7/7/2021, 5:55 μ.μ.

Εξιχνίαση απάτης
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 5ης Ιουλίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, προσποιούμενος τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, αφαίρεσε από την οικία ηλικιωμένης γυναίκας χρηματικό ποσό 600 ευρώ και διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε συνεργός του.

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες (6 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα παραβίασαν επιχείρηση ημεδαπού στην Πέλλα και αφαίρεσαν μία ηλεκτρονική συσκευή, η οποία εντοπίσθηκε σε σημείο που την είχαν αποκρύψει και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.

Συνελήφθη επίσης χθες (6 Ιουλίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασε κυλικείο επιχείρησης σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 57 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου - Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2021 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα ημεδαπής, χρηματικό ποσό 90 ευρώ, φωτογραφικό εξοπλισμό και προσωπικά έγγραφα.

Συνελήφθη 24χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούν, σε καθημερινή βάση, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε παράνομα έξι (6) αλλοδαπούς με αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, κλοπή, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (06-07-2021) στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των διοδίων Ασπροβάλτας, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίες που έφερε το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιούλιο του 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.