Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις


Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Αύριο ανατέλλει μια διαφορετική ημέρα για τους τελειόφοιτους μαθητές των Γενικών Λυκείων του Δήμου μας. Καλούνται για πρώτη φορά να συμμετάσχουν σε διαγωνιστική διαδικασία, εκθέτοντας τις γνώσεις που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής χρονιάς, η οποία κύλησε με τις δυσκολίες της ασυνέχειας και της εξ αποστάσεως διδασκαλίας που αναγκαστικά μας επέβαλε η παρατεταμένη υγειονομική κρίση.

Η δική μου συμβουλή στους νέους συνδημότες μας είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι στις επιδιώξεις τους, σε ότι έχουν ονειρευθεί για τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να διώξουν το άγχος που δημιουργεί πάντα η δοκιμασία της πρώτης φοράς. Να είναι επίμονοι και προσεκτικοί και να μην παραιτηθούν εάν παρουσιαστεί κάποια δυσχέρεια. Χαμένος σκοπός είναι αυτός για τον οποίο καταβλήθηκε μηδενική προσπάθεια.

Το οικογενειακό περιβάλλον, οι εκπαιδευτικοί τους, οι φίλοι τους είναι δίπλα τους για να εμψυχώσουν τον αγώνα τους.

Κατά την εξεταστική περίοδο ως φίλοι, ως γείτονες, ως καταστηματάρχες διευκολύνουμε την εκπαιδευτική μελέτη και αποφεύγουμε την πρόκληση θορύβων και δυνατής μουσικής που αποσπούν την προσοχή των μαθητών.

Με τη θετική σκέψη μας να βρίσκεται κοντά σας, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές μας με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.