Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Ευχές Χρήστου Γκουντενούδη για τις πανελλήνιες εξετάσεις


Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρ. Δήμαρχος Παιονίας
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις για να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, καλή ευκολία, υπομονή και τύχη για μια θετική έκβαση στον αγώνα τους.

Οι φετινές συνθήκες είναι ιδιαίτερες, όπως και πέρυσι, τα παιδιά μας καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές στην εκπαιδευτική και εξεταστική διαδικασία.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ίδιους τους μαθητές για την προσπάθεια τους, στους καθηγητές και τους γονείς για την στήριξη των παιδιών αλλά και όλου του εγχειρήματος.

Οι πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις παρά το αυξημένο επίπεδο σημαντικότητας για την ζωή των νέων ανθρώπων, είναι μια μόνο από τις πολλές μάχες που θα κληθούν να δώσουν.

Η σκέψη μας είναι κοντά τους και τους οπλίζει με ψυχραιμία και αισιοδοξία ώστε να δικαιώσουν τις προσδοκίες τους και να μας κάνουν υπερήφανους.

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.