Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ξεκινάμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Ανακοίνωση "Αετού" Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς και ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ.
Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ θα βρεθεί στο σπίτι της και θα πατήσει ξανά παρκέ, μετά από 6 μήνες για όλες τις ηλικίες και για όλα τα τμήματα του.

Για την επανέναρξη απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις, οι ηλικίες από ΣΤ' Δημοτικού και μικρότερες (αγόρια και κορίτσια), θα χρειαστεί να προσκομίζουν ΜΟΝΟ το εβδομαδιαίο αντίγραφο (φωτοτυπία) του ήδη υπάρχον Self Test που κάνουν για το σχολείο.

Για τις ηλικίες 1ης Γυμνασίου και μεγαλύτερες (αγόρια και κορίτσια) πέρα από την εβδομαδιαία βεβαίωση του σχολείου Self Test θα χρειαστεί και βεβαίωση αρνητικού Rapid Test που θα ισχύει για 2 εβδομάδες.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα είναι ίδιο για ώρες και τοποθεσία όπως ήταν και πριν την διακοπή του Νοεμβρίου, με την μόνη διαφορά ότι οι προπονήσεις θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Κατά συνέπεια η ώρα αποχώρησης των παιδιών θα είναι 15' λεπτά νωρίτερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων για ώρες και τοποθεσία για κάθε τμήμα. Επίσης όλοι οι γονείς θα ενημερωθείτε με προσωπικό SMS για οδηγίες - λεπτομέρειες, καθώς και για το πρόγραμμα ωρών του κάθε τμήματος. 

Για πληροφορίες - απορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6931822725 Μάκης Κόγιας, καθώς και στους εκάστοτε προπονητές σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΖΙ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.