Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

"Κώστα Φωτιάδη ήμαστε δίπλα σου"


Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» με το υπ' αριθμ. 162/19.5.2021 πρακτικό του αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την ίδρυση Ποντιακού Μουσείου και Ερευνητικού Κέντρου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ομότιμος καθηγητής Ιστορίας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης ξεκίνησε την προσπάθεια αυτή, που θεωρούμε ότι θα είναι μία ακόμη πηγή γνώσης της Ποντιακής Ιστορίας και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην απόδειξη της συντελέσεως της Γενοκτονίας, ώστε ετούτη να αναγνωριστεί από όλους τους θεσμούς.

Η παραχώρηση έκτασης του πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να γίνει ομόφωνα αποδεκτή από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Έχοντας προστάτη του Συλλόγου μας τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο, ο οποίος αγκαλιάζει όλους μας ανεξαρτήτως καταγωγής, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον Κώστα Φωτιάδη, υπογράφουμε ο καθένας προσωπικά και καλούμε τα μέλη μας αλλά και τα μέλη όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων εντός και εκτός ορίων Νομού Κιλκίς, και δη των Ποντιακών, και φυσικά όλους μα όλους τους Έλληνες, να υπογράψουν την ΕΠΙΣΤΟΛΗ που αναρτήθηκε στο www.hellenicponticmrc.gr

Κώστα Φωτιάδη ήμαστε δίπλα σου

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1. Κολεσιώτου Γεωργία
2. Γαβρίδης Γρηγόριος
3. Τερζοπούλου Ελένη
4. Προβατίδου Μαρία
5. Μαυροκεφαλίδης Γεώργιος
6. Τζανκουρταράν Ελένη
7. Λυτρίδου Ευσταθία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.