Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (31/5/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σούπερ προσφορά για τα νέα μέλη
«Η χρονιά ολοκληρώνεται και τι καλύτερο από το να φέρετε τα παιδιά σας στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Μέχρι τέλη Ιουνίου τα νέα μέλη μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από καταξιωμένους προπονητές.
Σας περιμένουμε.

Προπονήσεις και τον Ιούνιο

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα προπονήσεων για τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Το προπονητικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί για ολόκληρο τον Ιούνιο, με την μέχρι τώρα παρουσία των παιδιών να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Συνεχώς νέα μέλη εγγράφονται στα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς, έχοντας βέβαια και την δωρεάν συνδρομή για ολόκληρο τον μήνα.

Καθημερινό πρόγραμμα Κολύμβησης

Στην τρίτη εβδομάδα των προπονήσεων μπήκαν τα κολυμβητικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς και πλέον οι προπονήσεις είναι καθημερινές.

Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» είναι τα…ονόματα των τμημάτων, που έχουν μαζί τους πάντα σε κάθε τους βήμα καταρτισμένους εκπαιδευτές. Στην μικρή πισίνα οι προπονητής εισέρχονται μαζί με τα παιδιά στο νερό και τους μαθαίνουν τις πρώτες κινήσεις, ενώ στην μεγάλη πισίνα οι προπονητές αρχίζουν και διδάσκουν τα τέσσερα στυλ κολύμβησης.

Κλείστε άμεσα θέση στο 23410 70313 και στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Outdoor training

Νέο πρόγραμμα Outdoor Training με τον Κώστα Σωτηριάδη.
Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα έρχεται στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς σε συνδυασμό με το αγαπημένο προγράμματα του Aqua Fitness.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 20.00.
Ενημερωθείτε για περαιτέρω στο 6984161649 - 23410 70313.

Πρεμιέρα για το Aqua Fitness

Το έχετε αγαπήσει από την πρώτη στιγμή και φέτος έρχεται ακόμη καλύτερο! Ο λόγος για το Aqua Fitness.

Η καλύτερη γυμναστική για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι αυτή μέσα στο νερό, βοηθώντας τον κάθε έναν και την κάθε μία να χαλαρώνουν έπειτα από μία κουραστική μέρα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 στο Alexandros Sports Center.

Προπονητής Κώστας Σωτηριάδης. Κλείστε άμεσα θέση στο 23410 70313 και στη Γραμματεία.

Πάρε την παρέα σου και έλα για ποδόσφαιρο

Το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου ανοίγει και πάλι τις πύλες του για το κοινό της πόλης και περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους να έρθουν να αγωνιστούν.

Κλείστε καθημερινά το γήπεδό σας για αγώνες στο 23410 70313.

Προπόνηση τερματοφυλάκων με τον Στέφανο Αϊβαλιώτη

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ο Στέφανος Αϊβαλιώτης υποδέχεται τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, διδάσκοντάς τους τα μυστικά της πιο νευραλγικής θέσης του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Αϊβαλιώτης θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων της χώρας, όντας στέλεχος τα τελευταία χρόνια των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου.

Κλείστε και εσείς τη θέση σας στο 23410 70313 και στην γραμματεία του συλλόγου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.