Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ανδρέας Βεργίδης: Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την ολοκλήρωση της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας- που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Π.Ε. Κιλκίς- η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Π.Ε. Κιλκίς και της Αντιπεριφέρειας Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Η αιμοδοσία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας, μια πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που έχουν προκληθεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας» πρόσθεσε.

Εξέφρασε δε, τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το υγειονομικό προσωπικό που εργάστηκαν για την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Μήττας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους. Επίσης, συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την άψογη διοργάνωση, η οποία έγινε με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.