Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Πάρκινγκ αυτοκινήτων μέσα στο Δασάκι του Άη Γιώργη Κιλκίς


Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Πρώην Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Με λύπη διαπιστώνω πως και σε παλαιότερη όχληση μου σχετικά με το παραπάνω θέμα, δεν πτοήθηκε κανείς. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα διαπιστώσετε πως ομάδα συμπολιτών μας, έχει δημιουργήσει χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και τρέιλερ, μέσα στο δασάκι.

Το σημείο είναι δίπλα στον περιφερειακό δρόμο στα 150 μέτρα μετά το γηροκομείο με κατεύθυνση προς Άγιο Θεράποντα.

Το θεωρώ αφύσικο να μην το έχετε δει και πιστεύω πως για δικούς σας λόγους κάνετε τα στραβά μάτια. Ο Δήμος φρόντισε μάλιστα να χαμηλώσει και το πεζοδρόμιο για να περνάνε με άνεση.

Γνωρίζοντας πως έχει κατασκευαστεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν καταλογίζω ευθύνες στην παρούσα διοίκηση, αλλά φέρει ευθύνη διότι το συντηρεί ως έχει.

Φροντίστε άμεσα να κλείσετε την πρόσβαση, διότι το δάσος δεν μπορεί να θεωρείται πάρκινγκ κανενός.

2 σχόλια:

  1. Αυτ το μέρος ήταν από τότε που ήταν Σημ Σύμβουλος ο Μηχαιληδης γιατί τότε ; Δεν ενδιαφέρθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία απάντηση πήρες εσύ γιατί δεν έκανες κάτι όταν ήσουν σύμβουλος τώρα σε έπιασε η συμπόνια για το Κιλκίς;κοίτα τα πλακάκια στους δρόμους και τα βουλωμενα φρεάτια που βρέχει μια ώρα και οι δρόμοι γίνονται ποτάμια λέω εγώ αυτά είναι προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.