Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Λ. Μεταλλίδης: "Μόνο έτσι θα μπορέσει ο Κιλκισιακός να έχει το μέλλον που του αξίζει"


Γράφει ο Λάζαρος Μεταλλίδης
Όσον αφορά τα θέματα του Κιλκισιακού η πορεία της ομάδας πρέπει να χαραχτεί ανεξάρτητα από την τωρινή συνύπαρξη με τον Ατέρμωνα και τον Μύγδονα. 
Η ομάδα για να μπορέσει να έχει το μέλλον που της αξίζει πρέπει να έχει ένα γήπεδο στον αστικό ιστό της πόλης του Κιλκίς.

Αυτός ειναι ο μόνος δρόμος για,

- να αναπτύξει Ακαδημίες που ειναι το κλειδί μιας ομάδας για να έχει αύριο.
Για όσους δε γνωρίζουν, ο Κιλκισιακός είχε από πέρσι στις ηλικιακές κατηγορίες 5 με 12 χρόνων 12 παιδιά και στις ηλικιακές κατηγορίες 12 με 17 χρόνων 40 παιδιά
Οι αθλητές ήταν 57 παιδιά. Οι πρώην προπονητές  Γκονζάλες και Αλιπαρμακίδης έκαναν την ακαδημία Κρηστώνης με σύνολο 80 παιδιά, ενώ ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει ακαδημίες με 450 παιδιά.

- να έχει ισχυρή διοίκηση με πολλούς ανθρώπους που ο καθένας από την πλευρά του τα προσφέρει ό,τι μπορεί από υπηρεσίες και ο οποίος μπορεί να φέρει χορηγίες στο σύλλογο.

-να έχει αξιόλογο τμήμα επικοινωνίας και marketing ώστε να γίνει η διασύνδεση με τις πολλές βιομηχανίες που φιλοξενεί ο Νομός για να μπορέσει να έχει οικονομική ευρωστία και να μη στηρίζεται σε έναν η δυο παράγοντες που μετά την αποχώρισή τους, η ομάδα θα πέσει στα τάρταρα.

- να έχει πολύ καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες του νομού Κιλκίς και πολύ καλό τμήμα παρακολούθησης παικτών ώστε ό,τι ταλέντο έχει ο νομός να αξιοποιείται και από την υπεραξία που θα δημιουργηθεί να ωφεληθούν όλοι. Κιλκισιακός, ομάδες νομού, γονείς, αθλητές και τοπική κοινωνία.

Τέλος επειδή τώρα μπαίνουν οι βάσεις για μια διοίκηση πολυμετοχικότητας που θα κάνει το επενδυτικό έργο του προπονητηρίου του Κιλκισιακού ώστε από τη νέα χρονιά ο Κιλκισιακός να αλλάξει σελίδα μέχρι τέλη Μάρτη θα πρέπει να έχει συγκροτηθεί η ομάδα των ανθρώπων της νέας διοίκησης να παρθούν αποφάσεις και να επιδιωχθούν να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα χαράξει η νέα διευρυμένη διοίκηση.

Αλλιώς ο Κιλκισιακός θα μεγαλουργήσει, πάλι όμως θα είναι μια ομάδα που ανήκει σε έναν επιχειρηματικό όμιλο ο οποίος θα κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ομίλου που μπορεί να ταυτίζονται και με τα συμφέροντα της κοινωνίας και αυτό θα ειναι δίκαιο χωρίς κανένας να μπορεί να μας προσάψει το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.