Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» με τίτλο : “ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ η απάντηση για τον 21ο αιώνα”


Διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» με τίτλο: “ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ η απάντηση για τον 21ο αιώνα” που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Στέλλα Καινουργιάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η παρούσα έκδοση είναι αφιερωμένη στα 150 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου επαναστάτη Β. Ι. Λένιν. Πρόκειται για συλλογή κειμένων που έχουν δημοσιευτεί σε τεύχη της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης και αποτυπώνουν νέες πλευρές στην ανάπτυξη των θεωρητικών επεξεργασιών και της στρατηγι
κής αντίληψης του ΚΚΕ σε δύο κομβικά ζητήματα:


-- Τις νομοτέλειες για την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής-κομμουνιστικής κοινωνίας.

-- Την επαναστατική στρατηγική για την ανατροπή του καπιταλισμού.

Η δημιουργική ανάπτυξη της θεωρίας για την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής - κομμουνιστικής κοινωνίας είναι όρος και προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση της μεγάλης υπόθεσης της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ σας καλεί στη διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση που θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, με τίτλο “ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ η απάντηση για τον 21ο αιώνα” με ομιλήτρια την Στέλλα Καινουργιάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής ZOOM και του link:

https://us02web.zoom.us/j/87857997689?pwd=UUtHNkQ0L0ZIaGZLc3RsSW9oanVSQT09

Meeting ID: 878 5799 7689

Passcode: 523726

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να συνδεθούν δέκα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης με τα παραπάνω στοιχεία.

Για τυχόν τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε στα τηλ. 6978712147 και 6937109592.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.