Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Πεντακάθαρη είναι από σήμερα το πρωί, η αυτοσχέδια χωματερή κοντά στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Πεντακάθαρο είναι από σήμερα το πρωί Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, το σημείο του αγροτικού δρόμου που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια χωματερή από ασυνείδητους συμπολίτες μας, λίγα μέτρα πιο πάνω από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

Συνεργείο του Δήμου Κιλκίς καθάρισε την περιοχή και απομάκρυνε τα σκουπίδια και τα ογκώδη αντικείμενα που είχαν συγκεντρωθεί (οικοδομικά υλικά, σωλήνες, παλιά έπιπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά απορρίμματα, κ.α.);

Εν τω μεταξύ δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο «κρυφό» σημείο επιλέγεται ως χώρος «ξεφορτώματος» απορριμμάτων. Κατά το παρελθόν χρειάστηκε αρκετές φορές να επέμβει ο Δήμος Κιλκίς προκειμένου να καθαριστεί η περιοχή. 

Ας ελπίσουμε ότι ανάλογες εικόνες ντροπής και υποβάθμισης του περιβάλλοντος δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον και ότι οι όποιοι… απαίδευτοι θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα λειτουργήσουν ως πολιτισμένα όντα. 

Λέμε τώρα… 

Για το θέμα δείτε τι είχε δημοσιεύσει η «ΓΝΩΜΗ Κιλκίς και Παιονίας» πριν από 4 ημέρες.

2 σχόλια:

  1. Και με τον Καμπάνη δεν μπορεί να γίνει το ίδιο... Η εικόνα που υπάρχει είναι αποκρουστική.... Κι απέναντι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο και κάθε μεσημέρι περιμένουν τα λεωφορεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως δεν υπάρχει παιδεία και σύντομα θα έχουμε τα ιδια. Όποιος δει κάποιον να ενημερώσει άμεσα τις αρχές για να τιμωρηθεί ο δράστης όσο υπάρχει ατιμωρησία αυτό θα γίνεται. Αν γράφεται αύριο μεθαύριο στο σάιτ σας ότι πολίτης πιάστηκε να πετάει σκουπίδια κ μπάζα πίσω από τον λόφο και πλήρωσε χ πρόστιμο ίσως κάτι να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.