Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση Ν.Δ. Κιλκίς με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς


Δελτίο τύπου Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Ν.Δ.
Σε συνέχεια των συναντήσεων της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ με αθλητικούς συλλόγους στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας του τομέα αθλητισμού της κομματικής Οργάνωσης την Tετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 o Πρόεδρος της κομματικής Οργάνωσης Μ. Παπαδόπουλος και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γ. Τριανταφυλλίδου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του αθλητικού σωματείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κιλκίς «Αλέξανδρος») κ.κ. Ντουντούκη Θ., Μ. Αναστασιάδη, Κ. Ντουντούκη, Χ. Ντοuντούκη με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πορεία αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δραστήριος σύλλογος τους.


Το σωματείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ διατηρεί 19 τμήματα Ακαδημιών όλων των ηλικιών της ΕΠΟ από 5-16 ετών. Μέχρι το 2019 η Ακαδημία διέθετε και δύο ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς με την εφηβική της ομάδα να αγωνίζεται την Α' Κατηγορία και την ανδρική της ομάδα να ανεβαίνει το 2018 στην Γ' Εθνική κατηγορία και να παραμένει μετά την λήξη του πρωταθλήματος στην κατηγορία αυτή. 

Επίσης το 2019 η ανδρική τους ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς. Ακόμη ο Σύλλογος διαθέτει και τμήματα στίβου με 120 αθλητές και τμήμα βόλεϊ με 30 μικρούς και μεγάλους αθλητές. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Μακεδονίας με πρόσφατες κατακτήσεις τίτλων πρωταθλητού το 2018 και 2019. 

Στον στίβο αρκετοί αθλητές έχουν κατακτήσει πανελλήνιες νίκες με τον αθλητή ΑΛΕΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ να είναι σε θέση να μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα φέτος κατέχοντας στο αγώνισμα του ήδη το πανελλήνιο ρεκόρ στην ηλικία του. Τέλος, ο Σύλλογος διαθέτει και τμήματα αγωνιστικών κολυμβητικών ομάδων και υποδομές που όμως ακόμη δεν αναγνωρίστηκαν από την ΚΟΕ.

Εκ μέρους της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ αφού εκφράσθηκε η ικανοποίηση για την συμμετοχή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει ο τομέας αθλητισμού της κομματικής Οργάνωσης τονίσθηκε προς τους διοικούντες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ η στήριξη και η αρωγή σε ότι είναι εφικτό για κάθε σχεδιασμό του συλλόγου. 

Στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου είναι η κατασκευή ενός κλειστού κολυμβητηρίου για τις ανάγκες της πόλης. Ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί τους διοικούντες καθώς επίσης και η βιωσιμότητα των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού), το καθεστώς και η προοπτική συνέχισης της λειτουργίας τους και κάτω από ποιες προϋποθέσεις για το μέλλον. 

Στα πλαίσια αυτού η ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς θα βρίσκεται σε επικοινωνία στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου και προτάσσοντας κατάλληλα σχέδια παρέμβασης για όλους.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας για την πανδημία παραβρέθηκαν επίσης, από την πλευρά της ΔΕΕΠ, ο Γραμματέας Ν. Τοπαλίδης και ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας Ιωάννης Φωτακέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.