Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Προκήρυξη 5 θέσεων ιατρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς σε συνεργασία με την 4η Υ.ΠΕ. και το Υπουργείο Υγείας με την υπ’ αρ. 1580/10-2-2020 Προκήρυξη 5 θέσεων ιατρικού προσωπικού (με το βαθμό του Επιμελητή Β΄) προκήρυξε την πλήρωση μίας θέσης ειδικότητας Χειρουργικής για την οποία έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής υποψηφίου και αναμένεται η έκδοση της απόφασης διορισμού του, μίας θέσης ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας που κατέστη άγονη λόγω μη ύπαρξης υποψηφίων, μίας θέσης ειδικότητας Παιδιατρικής για την οποία αναμένονται τα αποτελέσματα του Συμβουλίου Κρίσης, μία θέση ειδικότητας Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας για την οποία έχει ήδη διοριστεί ιατρός και έχει αναλάβει υπηρεσία από τις 13-01-2021 και μία θέση ειδικότητας Νεφρολογίας, για την οποία επίσης έχει ήδη διοριστεί ιατρός και έχει αναλάβει υπηρεσία από τις 18-11-2020. 

Με την υπ’ αρ. 11788/22-09-2020 Προκήρυξη, προκηρύχθηκε μία θέση ιατρικού προσωπικού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας (με το βαθμό του Επιμελητή Β΄) για την οποία έχει ήδη εκδοθεί απόφαση διορισμού από το Υπουργείο Υγείας, ο οποίος ήδη υπηρετεί με τον θεσμό του επικουρικού, έως την έκδοση ΦΕΚ για την μονιμοποίηση του. 

Με την υπ’ αρ. 1761/09-02-2021 Προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων της οποίας λήγει την 03-03-2021 προκηρύσσονται 5 θέσεις ιατρικού προσωπικού (με το βαθμό του Επιμελητή Β΄) και συγκεκριμένα: 

2 θέσεις ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας, 

1 θέση ειδικότητας Πνευμονολογίας Φυματιολογίας, 

1 θέση ειδικότητας Ακτινολογίας και

1 θέση ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής, ενώ προκηρύχθηκε και

1 θέση ειδικότητας Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής για το Νοσοκομείο Γουμένισσας. 

Με κοινή προσπάθεια και αγαστή συνεργασία μεταξύ Διοίκησης, 4ης Υ.ΠΕ. και Υπουργείου Υγείας στελεχώνεται το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας, καλύπτονται λειτουργικά κενά πολλών ετών και τίθενται οι βάσεις για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας προς του πολίτες του Κιλκίς.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται με μοναδικό γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των πολιτών.







Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ



ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.