Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή είναι η νέα 17μελής Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΧΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Κιλκίς. Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς εξελέγη ο Αναστάσιος Κεσίδης. Αναπληρωτής συντονιστής ο Γεώργιος Θεοδοσιάδης.


Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη εξέλεξε τη νέα 17/μελή Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς η οποία αποτελείται και παρατίθεται με αλφαβητική σειρά από τους/τις εξής:

Αγαθόπουλος Δημήτριος

Αντωνιάδης Χαράλαμπος

Βαφειάδης Αναστάσιος

Ζέρβα Βασιλική

Θεοδοσιάδης Γεώργιος

Θεοδωρίδης Νικόλαος

Κεσίδης Αναστάσιος

Κιουρτζίδης Χρήστος

Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας

Ναβροζίδου Γενοβέφα

Νότας Γεώργιος

Ξενιτίδης Ελευθέριος

Παναγιωτίδου Μαρία

Περπερίδης Γεώργιος

Ριζάκη Άννα

Φούρας Πέτρος

Ψαρρά Σοφία

Στην στοχοθεσία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς μπαίνουν τα θέματα της οικονομίας, της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, του κόσμου της εργασίας, της αγροτικής παραγωγής, των ζητημάτων της υγείας και της υποστελέχωσης των υγειονομικών μονάδων του Νομού μας, του περιβάλλοντος, του ερασιτεχνικού αθλητισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας, καθώς και του νέου Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας αλλά και ευρύτερα ζητήματα που επηρεάζουν την νεολαία στο σύνολο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.