Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

"Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μας εκπροσωπούν όλες οι δηλώσεις τους..."

Α

νακοίνωση 
Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ειδικότερα τα εκλεγμένα στελέχη της (κ.κ. Καπαλτσίδου Σοφία, Πανοδήμου Ελευθερία) από την αρχή της πανδημίας αντιλαμβανόμενες την σοβαρότητα της κατάστασης και με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους εργαζομένους του Ιδρύματος όσο και στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, τοποθετούμασταν στα θέματα της επικαιρότητας που αφορούσαν την πανδημία, αποκλειστικά σε ότι αφορά τον ΙΔΙΟ τον ιό κορωνοϊό (covid-19) και μόνο.


Κρατώντας πάντοτε στάση ψύχραιμη, με σοβαρότητα, χωρίς να τρομοκρατούμε τον κόσμο και κυρίως χωρίς λαϊκισμό. Δεν επιδιώξαμε ποτέ την προσωπική μας προβολή και την δημοσιότητα και έτσι θα πορευθούμε. Επισημαίνουμε ακόμη όπως όσα αναφέρονται στον τύπο με "τίτλο" Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,

ΔΕΝ φέρουν όλα την υπογραφή μας και

ΔΕΝ αντανακλούν όλα όσα, τις περισσότερες φορές αναφέρονται, τις δικές μας απόψεις και θέσεις.

Τέλος τονίζουμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για το καλό όλων των Εργαζομένων του νοσηλευτικού Ιδρύματος Κιλκίς, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, προσπαθώντας έτσι να επιλύουμε τα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο μας και γενικότερα τον τομέα της δημόσιας υγείας.

Με εκτίμηση και ολόθερμες ευχές για Καλή Χρονιά με Υγεία,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.